Over ons

Welkom bij Sandra’s Cleaning Services, dé plek waar een brandschoon huis of kantoor werkelijkheid wordt! Wij zijn er trots op dat we al sinds 2015 een vertrouwde naam zijn in de schoonmaakbranche. Ons bedrijf is opgericht door Sandra de Vries, die met haar passie voor netheid en orde de basis heeft gelegd voor wat nu een bloeiend en gerespecteerd bedrijf is.

Onze missie

Bij Sandra’s Cleaning Services geloven we dat een schone en opgeruimde leef- of werkomgeving een positieve invloed heeft op het welzijn en de productiviteit van mensen. Onze missie is om onze klanten een professionele en betrouwbare schoonmaakdienst te bieden, waarbij we ons focussen op uitstekende klantenservice en aandacht voor detail.

Ons team

Ons team van toegewijde en ervaren schoonmaakprofessionals is ons belangrijkste kapitaal. Wij zijn trots op het feit dat we zorgvuldig opgeleide en betrouwbare medewerkers in dienst hebben die een hoge standaard van hygiëne en netheid waarborgen. Onze medewerkers zijn niet alleen geselecteerd op hun technische vaardigheden, maar ook op hun integriteit, betrokkenheid en klantgerichtheid.

Diensten

Wij bieden een breed scala aan schoonmaakdiensten voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Onze diensten omvatten:

  • Regelmatige schoonmaak (wekelijks, tweewekelijks of maandelijks)
  • Eenmalige dieptereiniging
  • Verhuizingsschoonmaak
  • Kantoor- en bedrijfsschoonmaak
  • Evenementen- en feestschoonmaak

Milieubewust

Bij Sandra’s Cleaning Services dragen we zorg voor het milieu. We gebruiken milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en methoden om de impact op onze planeet te minimaliseren. Bovendien blijven we altijd op zoek naar innovaties in de schoonmaakbranche om ons aanbod te verbeteren en ons ecologische voetafdruk te verkleinen.

Waarom kiezen voor Sandra’s Cleaning Services?

  • Uitstekende klantenservice: Wij streven ernaar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden en zorgen ervoor dat hun wensen en verwachtingen worden overtroffen.
  • Flexibiliteit: Wij begrijpen dat elke klant uniek is en bieden op maat gemaakte oplossingen om aan hun specifieke behoeften te voldoen.
  • Betrouwbaarheid: Wij waarborgen een consistent hoge kwaliteit van onze diensten en zijn altijd op tijd en binnen budget.
  • Gemoedsrust: Ons bedrijf is volledig verzekerd en onze medewerkers zijn zorgvuldig gescreend om u gemoedsrust te bieden.