asito schoonmaak

Asito Schoonmaak: De Duurzame Partner in Schoonmaakdiensten

17 mei 2023 Door sandrascleaningscom 0

Asito Schoonmaak: Een Betrouwbare Partner in Schoonmaakdiensten

Of het nu gaat om een kantoor, een school, of een ziekenhuis, een schone en hygiënische omgeving is van groot belang. Het draagt bij aan de gezondheid en veiligheid van de gebruikers van het gebouw en zorgt voor een prettige werkomgeving. Asito Schoonmaak begrijpt dit als geen ander en biedt al meer dan 60 jaar professionele schoonmaakdiensten aan.

Asito Schoonmaak is opgericht in 1952 en sindsdien uitgegroeid tot één van de grootste schoonmaakbedrijven in Nederland. Met meer dan 10.000 medewerkers verspreid over het hele land, bedient Asito zowel kleine als grote klanten in diverse sectoren.

Wat maakt Asito Schoonmaak uniek?

Asito onderscheidt zich door haar focus op duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Het bedrijf heeft zichzelf ten doel gesteld om in 2025 volledig circulair te zijn, wat betekent dat alle grondstoffen hergebruikt worden en er geen afval meer geproduceerd wordt. Daarnaast is Asito actief betrokken bij diverse sociale projecten, zoals het opleiden van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Naast duurzaamheid hecht Asito veel waarde aan kwaliteit en innovatie. Het bedrijf investeert voortdurend in nieuwe technologieën en methoden om haar dienstverlening te verbeteren. Zo heeft Asito bijvoorbeeld een speciale app ontwikkeld waarmee klanten inzicht hebben in de uitgevoerde werkzaamheden en de voortgang van het schoonmaakproces.

Schoonmaakdiensten op maat

Asito Schoonmaak biedt een breed scala aan schoonmaakdiensten, van reguliere schoonmaak tot specialistische reiniging. Het bedrijf werkt met een team van ervaren en goed opgeleide medewerkers die beschikken over de juiste kennis en vaardigheden om iedere klus te klaren. Asito stemt haar dienstverlening af op de specifieke wensen en behoeften van haar klanten, zodat zij altijd kunnen rekenen op een maatwerkoplossing.

Klanttevredenheid staat bij Asito hoog in het vaandel. Het bedrijf streeft ernaar om haar klanten te ontzorgen en hen te voorzien van een schone en veilige werkomgeving. Dit doet zij door regelmatig contact te onderhouden met haar klanten en open te staan voor feedback en suggesties.

Conclusie

Asito Schoonmaak is een betrouwbare partner voor al uw schoonmaakbehoeften. Met haar focus op duurzaamheid, kwaliteit, innovatie en maatschappelijke verantwoordelijkheid onderscheidt het bedrijf zich van andere schoonmaakbedrijven. Door haar dienstverlening af te stemmen op de wensen van haar klanten, zorgt Asito voor een schone werkomgeving waarin mensen zich prettig voelen.

 

7 veelgestelde vragen over Asito Schoonmaak

  1. Wat verdien ik bij Asito?
  2. Wie is de eigenaar van Asito?
  3. Wat betekent de afkorting Asito?
  4. Wat kost een uur schoonmaak?
  5. Wat doet Asito?
  6. Wat is het grootste schoonmaakbedrijf van Nederland?
  7. Wat voor bedrijf is Asito?

Wat verdien ik bij Asito?

Het salaris dat je bij Asito kunt verdienen, is afhankelijk van verschillende factoren, zoals je ervaring en de functie die je bekleedt. In het algemeen worden mensen die bij Asito werken betaald volgens de cao voor schoonmaak- en glazenwassers.

Wie is de eigenaar van Asito?

Asito is een familiebedrijf en heeft geen specifieke eigenaar. Het bedrijf wordt bestuurd door een Raad van Bestuur, die verantwoordelijk is voor het beleid en de strategie van het bedrijf. De dagelijkse leiding van het bedrijf is in handen van de directie, die rapporteert aan de Raad van Bestuur. Asito is opgericht in 1952 door Joop van Riemsdijk en wordt momenteel geleid door zijn zoon, Charles Vinke.

Wat betekent de afkorting Asito?

De afkorting Asito staat voor “Algemene Schoonmaak Inrichting Twente Oost”. Dit was de oorspronkelijke naam van het bedrijf dat in 1952 werd opgericht. Inmiddels is de naam veranderd naar Asito Schoonmaak, maar de afkorting is behouden gebleven.

Wat kost een uur schoonmaak?

De kosten voor een uur schoonmaak kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de locatie, het type schoonmaakwerk en het schoonmaakbedrijf dat de dienst levert. Over het algemeen liggen de kosten voor een uur schoonmaak tussen de €15 en €30 per uur.

Het is belangrijk om te onthouden dat sommige schoonmaakbedrijven hun tarieven baseren op een vast bedrag per project, terwijl anderen werken met uurtarieven. Het kan dus zijn dat u meer betaalt dan alleen het uurtarief als er bijvoorbeeld extra materialen of apparatuur nodig zijn.

Daarnaast kan het ook zijn dat er hogere tarieven gelden voor specialistische reiniging of dieptereiniging van bijvoorbeeld tapijten of meubels. Het is daarom altijd verstandig om offertes op te vragen bij verschillende schoonmaakbedrijven en deze goed te vergelijken voordat u een keuze maakt.

Wat doet Asito?

Asito is een schoonmaakbedrijf dat professionele schoonmaakdiensten aanbiedt aan zowel kleine als grote klanten in diverse sectoren. Het bedrijf biedt een breed scala aan schoonmaakdiensten, van reguliere schoonmaak tot specialistische reiniging. Dit omvat onder andere het reinigen van kantoren, scholen, ziekenhuizen, winkels en hotels. Asito werkt met een team van ervaren en goed opgeleide medewerkers die beschikken over de juiste kennis en vaardigheden om iedere klus te klaren. Het bedrijf hecht veel waarde aan duurzaamheid, kwaliteit en innovatie en investeert voortdurend in nieuwe technologieën en methoden om haar dienstverlening te verbeteren. Asito streeft ernaar om haar klanten te ontzorgen en hen te voorzien van een schone en veilige werkomgeving waarin mensen zich prettig voelen.

Wat is het grootste schoonmaakbedrijf van Nederland?

Het grootste schoonmaakbedrijf van Nederland is CSU Cleaning Services. Het bedrijf is opgericht in 1968 en heeft momenteel meer dan 16.000 medewerkers in dienst. CSU bedient zowel kleine als grote klanten in diverse sectoren, waaronder kantoren, scholen, ziekenhuizen en hotels. Het bedrijf onderscheidt zich door haar focus op duurzaamheid en innovatie, en heeft diverse prijzen gewonnen voor haar dienstverlening.

Wat voor bedrijf is Asito?

Asito is een schoonmaakbedrijf dat professionele schoonmaakdiensten aanbiedt. Het bedrijf is opgericht in 1952 en is uitgegroeid tot één van de grootste schoonmaakbedrijven in Nederland. Asito biedt een breed scala aan schoonmaakdiensten, van reguliere schoonmaak tot specialistische reiniging, en bedient zowel kleine als grote klanten in diverse sectoren. Het bedrijf hecht veel waarde aan duurzaamheid, kwaliteit, innovatie en maatschappelijke verantwoordelijkheid, en streeft ernaar om haar klanten te ontzorgen en hen te voorzien van een schone en veilige werkomgeving.