schoonmaakbedrijf gom

Schoonmaakbedrijf Gom: Uw Partner voor Professionele Schoonmaakdiensten

14 december 2023 Door sandrascleaningscom 0

Schoonmaakbedrijf Gom: Uw Partner in Professionele Schoonmaakdiensten

Een schone en hygiënische omgeving is essentieel voor het welzijn en de productiviteit van mensen, zowel thuis als op het werk. Het vinden van een betrouwbare partner die hoogwaardige schoonmaakdiensten levert, kan echter een uitdaging zijn. Gelukkig is er schoonmaakbedrijf Gom, uw vertrouwde partner voor professionele schoonmaakdiensten.

Met meer dan 50 jaar ervaring in de schoonmaakbranche heeft Gom zich gevestigd als een toonaangevend bedrijf dat bekend staat om zijn kwaliteit, betrouwbaarheid en klantgerichtheid. Of het nu gaat om kantoorruimtes, scholen, ziekenhuizen, winkels of industriële locaties, Gom heeft de expertise om aan al uw schoonmaakbehoeften te voldoen.

Een van de belangrijkste kenmerken van Gom is de focus op maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het bedrijf streeft ernaar om duurzame oplossingen te bieden die niet alleen bijdragen aan een schone omgeving, maar ook aan het milieu. Door gebruik te maken van innovatieve technologieën en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen zorgt Gom ervoor dat uw ruimtes niet alleen brandschoon zijn, maar ook met respect voor onze planeet worden behandeld.

Gom begrijpt dat elke klant uniek is en heeft daarom een flexibele aanpak. Of u nu op zoek bent naar regelmatige schoonmaakdiensten, eenmalige dieptereiniging of specialistische reiniging, Gom past zich aan uw specifieke behoeften aan. Het bedrijf beschikt over een team van goed opgeleide en ervaren schoonmaakprofessionals die zorgvuldig zijn geselecteerd op basis van hun vaardigheden en betrouwbaarheid.

Naast de kwaliteit van de dienstverlening hecht Gom veel waarde aan klanttevredenheid. Het bedrijf streeft ernaar om uitstekende klantenservice te bieden en zorgt ervoor dat uw verwachtingen worden overtroffen. Met een proactieve benadering en open communicatie staat Gom altijd klaar om eventuele vragen of problemen op te lossen.

Als u kiest voor schoonmaakbedrijf Gom, kunt u genieten van gemoedsrust. Het bedrijf is volledig verzekerd en voldoet aan alle wettelijke voorschriften. Bovendien houdt Gom zich strikt aan de geldende hygiëne- en veiligheidsnormen, zodat u kunt vertrouwen op een schone en veilige omgeving voor uzelf, uw medewerkers en uw klanten.

Kortom, als u op zoek bent naar een betrouwbare partner in professionele schoonmaakdiensten, hoeft u niet verder te zoeken dan schoonmaakbedrijf Gom. Met hun jarenlange ervaring, milieuvriendelijke benadering en toewijding aan klanttevredenheid, kunt u erop vertrouwen dat uw schoonmaakbehoeften in goede handen zijn. Neem vandaag nog contact op met Gom en ontdek hoe zij een verschil kunnen maken in uw leef- of werkomgeving.

 

8 Veelgestelde Vragen over Schoonmaakbedrijf Gom

 1. Waar staat GOM voor?
 2. Wat is GOM schoonmaak?
 3. Wat is gom schoonmaken?
 4. Wat voor bedrijf is Facilicom?
 5. Wat zijn de tarieven van een schoonmaakbedrijf?
 6. Hoeveel medewerkers heeft Gom?
 7. Hoe kom ik aan klanten voor schoonmaakbedrijf?
 8. Wat doet de gom?

Waar staat GOM voor?

GOM is een afkorting voor “Grondig, Oprecht en Mensgericht”. Deze kernwaarden vormen de basis van het bedrijf en geven de filosofie van Gom weer. “Grondig” verwijst naar de nauwkeurige en zorgvuldige aanpak bij het leveren van schoonmaakdiensten. “Oprecht” benadrukt de transparantie, eerlijkheid en integriteit in alle aspecten van het bedrijf. “Mensgericht” betekent dat Gom zich richt op het welzijn van zowel medewerkers als klanten, met oog voor individuele behoeften en wensen. Deze waarden vormen de leidraad voor Gom om uitstekende service te bieden en langdurige relaties op te bouwen met klanten.

Wat is GOM schoonmaak?

GOM Schoonmaak is een bekend schoonmaakbedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van professionele schoonmaakdiensten. Het bedrijf heeft een lange geschiedenis en staat bekend om zijn betrouwbaarheid, kwaliteit en klantgerichtheid.

GOM Schoonmaak biedt een breed scala aan schoonmaakdiensten voor diverse sectoren, waaronder kantoren, scholen, ziekenhuizen, winkels en industriële locaties. Ze begrijpen dat elke klant uniek is en passen hun diensten aan op basis van specifieke behoeften. Of het nu gaat om regelmatige schoonmaak, eenmalige dieptereiniging of specialistische reiniging, GOM Schoonmaak heeft de expertise om aan verschillende eisen te voldoen.

Een belangrijk aspect van GOM Schoonmaak is hun focus op maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ze streven ernaar duurzame oplossingen te bieden die niet alleen bijdragen aan een schone omgeving, maar ook aan het milieu. Door gebruik te maken van innovatieve technologieën en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen zorgen ze ervoor dat de ruimtes niet alleen grondig worden gereinigd, maar ook met respect voor de planeet worden behandeld.

Het team van GOM Schoonmaak bestaat uit goed opgeleide en ervaren schoonmaakprofessionals die zorgvuldig zijn geselecteerd op basis van hun vaardigheden en betrouwbaarheid. Ze streven ernaar uitstekende klantenservice te bieden en ervoor te zorgen dat de verwachtingen van de klant worden overtroffen. Met een proactieve benadering en open communicatie staan ze altijd klaar om vragen of problemen op te lossen.

GOM Schoonmaak hecht ook veel waarde aan kwaliteit en veiligheid. Ze voldoen aan alle wettelijke voorschriften en hanteren strikte hygiëne- en veiligheidsnormen. Het bedrijf is volledig verzekerd, waardoor klanten gemoedsrust hebben bij het uitbesteden van hun schoonmaakbehoeften.

Al met al is GOM Schoonmaak een betrouwbare partner voor professionele schoonmaakdiensten. Met hun ervaring, milieuvriendelijke benadering en toewijding aan klanttevredenheid kunnen klanten erop vertrouwen dat hun schoonmaakbehoeften in goede handen zijn bij GOM Schoonmaak.

Wat is gom schoonmaken?

Gom Schoonmaken is een bekend schoonmaakbedrijf in Nederland dat gespecialiseerd is in het leveren van professionele schoonmaakdiensten. Het bedrijf biedt een breed scala aan schoonmaakoplossingen voor diverse sectoren, waaronder kantoren, scholen, zorginstellingen, winkels en industriële locaties.

Gom staat bekend om zijn expertise, betrouwbaarheid en klantgerichtheid. Ze hebben meer dan 50 jaar ervaring in de schoonmaakbranche en hebben zich gevestigd als een toonaangevende speler op de markt. Het bedrijf heeft een team van goed opgeleide en ervaren schoonmaakprofessionals die zorgvuldig zijn geselecteerd op basis van hun vaardigheden en betrouwbaarheid.

Wat Gom onderscheidt, is hun focus op maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ze streven ernaar om duurzame oplossingen te bieden die niet alleen bijdragen aan een schone omgeving, maar ook aan het milieu. Gom maakt gebruik van innovatieve technologieën en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen om ervoor te zorgen dat de ruimtes niet alleen brandschoon zijn, maar ook met respect voor onze planeet worden behandeld.

Het dienstenaanbod van Gom omvat onder andere reguliere schoonmaak, glasbewassing, vloeronderhoud, specialistische reiniging en sanitaire voorzieningen. Ze passen zich flexibel aan de specifieke behoeften van elke klant aan en bieden op maat gemaakte oplossingen. Gom streeft ernaar om uitstekende klantenservice te bieden en ervoor te zorgen dat de verwachtingen van hun klanten worden overtroffen.

Als u kiest voor Gom Schoonmaken, kunt u rekenen op een betrouwbare partner die voldoet aan alle wettelijke voorschriften en hygiëne- en veiligheidsnormen. Het bedrijf is volledig verzekerd en zorgt voor een schone en veilige omgeving voor zowel medewerkers als klanten.

Kortom, Gom Schoonmaken is een professioneel schoonmaakbedrijf dat hoogwaardige diensten levert met aandacht voor duurzaamheid en klanttevredenheid. Met hun ervaring, expertise en milieuvriendelijke benadering kunnen ze voldoen aan de schoonmaakbehoeften van verschillende sectoren.

Wat voor bedrijf is Facilicom?

Facilicom is een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in facilitaire dienstverlening. Met meer dan 50 jaar ervaring biedt Facilicom een breed scala aan services en oplossingen voor diverse sectoren, waaronder de zakelijke, publieke, zorg-, onderwijs- en industriële sector.

Als facilitair dienstverlener richt Facilicom zich op het ontzorgen van haar klanten. Het bedrijf neemt de verantwoordelijkheid voor verschillende facilitaire processen, zodat klanten zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten. Facilicom biedt een uitgebreid pakket aan diensten, zoals schoonmaak, beveiliging, catering, technisch onderhoud, groenvoorziening en personeelsdiensten.

Een belangrijk kenmerk van Facilicom is de integrale benadering van facilitaire dienstverlening. Het bedrijf gelooft in het bieden van geïntegreerde oplossingen die aansluiten bij de specifieke behoeften van elke klant. Door verschillende diensten te combineren en samen te laten werken, kan Facilicom efficiëntie en synergie creëren, wat resulteert in kostenbesparingen en verbeterde kwaliteit.

Facilicom hecht ook veel waarde aan duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het bedrijf streeft ernaar om op een milieuvriendelijke manier te opereren en heeft diverse initiatieven genomen om haar ecologische voetafdruk te verkleinen. Daarnaast investeert Facilicom in het welzijn en de ontwikkeling van haar medewerkers, met oog voor diversiteit en inclusie.

Met een uitgebreid netwerk van dochterondernemingen en merken, zoals Gom, Trigion, Prorest en Axxicom, is Facilicom in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan de specifieke behoeften van elke klant. Het bedrijf werkt nauw samen met haar klanten om hun doelstellingen te begrijpen en te realiseren, waarbij kwaliteit, flexibiliteit en innovatie centraal staan.

Kortom, Facilicom is een vooraanstaand facilitair dienstverleningsbedrijf dat zich richt op het ontzorgen van haar klanten door middel van geïntegreerde facilitaire oplossingen. Met een sterke focus op duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen streeft Facilicom ernaar om waarde toe te voegen aan haar klanten, medewerkers en de samenleving als geheel.

Wat zijn de tarieven van een schoonmaakbedrijf?

De tarieven van een schoonmaakbedrijf kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren. Enkele belangrijke factoren die van invloed kunnen zijn op de tarieven zijn:

 1. Type dienst: De tarieven kunnen verschillen op basis van het type schoonmaakdienst dat u nodig heeft, zoals reguliere schoonmaak, dieptereiniging, specialistische reiniging of eenmalige schoonmaak.
 2. Omvang van het project: De grootte en complexiteit van het project kunnen ook de tarieven beïnvloeden. Bijvoorbeeld, een klein kantoorruimte zal waarschijnlijk lagere tarieven hebben dan een groot commercieel gebouw.
 3. Frequentie: De regelmaat waarmee u schoonmaakdiensten wilt ontvangen kan ook invloed hebben op de tarieven. Over het algemeen geldt dat hoe vaker de diensten worden geleverd, hoe lager de kosten per bezoek zullen zijn.
 4. Locatie: De locatie van uw pand kan ook een rol spelen bij het bepalen van de tarieven. In sommige regio’s kunnen de kosten hoger zijn dan in andere.
 5. Extra services: Als u extra diensten nodig heeft, zoals raamreiniging, vloeronderhoud of sanitaire voorzieningen, kunnen deze extra kosten met zich meebrengen.

Het is belangrijk om te onthouden dat elk schoonmaakbedrijf zijn eigen prijsstructuur hanteert en dat de tarieven kunnen variëren tussen verschillende aanbieders. Het is daarom raadzaam om offertes op te vragen bij verschillende schoonmaakbedrijven en de specifieke details van uw project te bespreken om een nauwkeurige prijsopgave te krijgen.

Het is ook belangrijk om niet alleen naar de tarieven te kijken, maar ook naar de kwaliteit van de dienstverlening, betrouwbaarheid en klanttevredenheid van het schoonmaakbedrijf. Het vinden van een evenwicht tussen prijs en kwaliteit is essentieel om ervoor te zorgen dat u de beste waarde krijgt voor uw investering in schoonmaakdiensten.

Hoeveel medewerkers heeft Gom?

Schoonmaakbedrijf Gom heeft een groot aantal medewerkers in dienst. Het exacte aantal kan echter variëren, gezien de omvang en de specifieke behoeften van elk project of klant. Gom is een grote organisatie met een breed scala aan schoonmaakdiensten en bedient verschillende sectoren, waaronder kantoren, scholen, ziekenhuizen en industriële locaties. Om ervoor te zorgen dat ze aan de vraag kunnen voldoen, beschikt Gom over een uitgebreid team van goed opgeleide en ervaren schoonmaakprofessionals. Dit stelt hen in staat om flexibel te zijn en hoogwaardige diensten te leveren aan hun klanten.

Hoe kom ik aan klanten voor schoonmaakbedrijf?

Het aantrekken van klanten voor een schoonmaakbedrijf kan een uitdaging zijn, maar met de juiste strategieën en aanpak kunt u uw klantenbestand laten groeien. Hier zijn enkele tips om u op weg te helpen:

 1. Identificeer uw doelmarkt: Bepaal welke marktsegmenten u wilt targeten, zoals kantoren, winkels, scholen of medische faciliteiten. Richt u op specifieke doelgroepen die het meest waarschijnlijk behoefte hebben aan uw diensten.
 2. Netwerk lokaal: Maak gebruik van lokale netwerkmogelijkheden om uw bedrijf te promoten. Neem deel aan zakelijke bijeenkomsten, beurzen of evenementen in uw regio. Maak contact met andere professionals en potentiële klanten om relaties op te bouwen en mond-tot-mondreclame te stimuleren.
 3. Online aanwezigheid: Creëer een professionele website waarop u uw diensten presenteert en contactgegevens vermeldt. Optimaliseer uw website voor zoekmachines (SEO) zodat potentiële klanten u gemakkelijk kunnen vinden wanneer ze online zoeken naar schoonmaakdiensten in uw regio.
 4. Online marketing: Maak gebruik van online marketingkanalen zoals sociale media (Facebook, Instagram, LinkedIn) om uw bedrijf te promoten en interactie met potentiële klanten aan te gaan. Publiceer relevante inhoud, deel tips voor schoonmaakonderhoud en bied speciale promoties aan om interesse te wekken.
 5. Mond-tot-mondreclame: Vraag tevreden klanten om positieve beoordelingen en aanbevelingen op uw website of op beoordelingsplatforms zoals Google Mijn Bedrijf. Tevreden klanten zijn vaak bereid om uw bedrijf aan anderen aan te bevelen, wat kan helpen bij het aantrekken van nieuwe klanten.
 6. Flyer- en direct mail-campagnes: Overweeg het verspreiden van flyers in de buurt van uw doelmarkt of het versturen van direct mail naar potentiële klanten. Zorg ervoor dat uw materiaal professioneel oogt en de voordelen van uw diensten benadrukt.
 7. Mond-tot-mondreclame stimuleren: Bied bestaande klanten kortingen of beloningen aan als ze nieuwe klanten naar u doorverwijzen. Dit kan een krachtige stimulans zijn voor tevreden klanten om anderen over u te vertellen.
 8. Geef uitstekende service: Zorg ervoor dat u altijd hoogwaardige schoonmaakdiensten levert die voldoen aan de verwachtingen van uw klanten. Klanttevredenheid is essentieel voor het behouden van bestaande klanten en het aantrekken van nieuwe.
 9. Bouw relaties op met vastgoedbeheerders: Neem contact op met vastgoedbeheerders, makelaars en facility managers die verantwoordelijk zijn voor het beheer van commerciële panden. Bied uw diensten aan en bouw een goede werkrelatie op, zodat zij u kunnen aanbevelen aan hun cliënten wanneer er schoonmaakdiensten nodig zijn.
 10. Wees concurrerend en flexibel: Bied concurrerende prijzen en pakketten aan die aantrekkelijk zijn voor potentiële klanten. Wees ook flexibel in uw dienstverlening, zodat u kunt voldoen aan de specifieke behoeften en schema’s van uw klanten.

Met een doordachte marketingstrategie, uitstekende service en positieve mond-tot-mondreclame kunt u uw klantenbestand gestaag laten groeien. Het kost tijd en inspanning, maar met consistentie en toewijding kunt u succesvol zijn in het aantrekken van nieuwe klanten voor uw schoonmaakbedrijf.

Wat doet de gom?

Schoonmaakbedrijf Gom biedt een breed scala aan schoonmaakdiensten voor verschillende sectoren en omgevingen. Hier zijn enkele van de belangrijkste diensten die Gom levert:

 1. Reguliere schoonmaak: Gom verzorgt de dagelijkse of periodieke schoonmaak van uw ruimtes, zoals kantoren, scholen, zorginstellingen, winkels en industriële locaties. Dit omvat het stofzuigen en dweilen van vloeren, het afstoffen van meubels, het reinigen van sanitaire voorzieningen en nog veel meer.
 2. Dieptereiniging: Voor een grondige reiniging van uw ruimtes biedt Gom dieptereinigingsservices. Dit omvat het verwijderen van hardnekkig vuil, kalkaanslag of vlekken op oppervlakken, het reinigen van tapijten en bekleding, het desinfecteren van sanitair en nog veel meer.
 3. Specialistische reiniging: Gom heeft expertise in specialistische reinigingsdiensten voor specifieke sectoren of situaties. Dit kan onder andere gaan om cleanrooms, laboratoria, datacenters, glasbewassing op hoogte, gevelreiniging of vloeronderhoud.
 4. Glasbewassing: Voor een helder en streeploos resultaat biedt Gom professionele glasbewassingsservices voor zowel binnen- als buitenramen.
 5. Vloeronderhoud: Gom zorgt voor het onderhoud en de behandeling van verschillende soorten vloeren, zoals linoleum, hout, tegels of tapijt. Dit omvat het reinigen, polijsten, schuren en waxen van vloeren om ze in optimale staat te houden.
 6. Sanitaire voorzieningen: Gom zorgt voor een hygiënische en goed onderhouden sanitaire omgeving door het schoonmaken en bijvullen van toiletruimtes, het reinigen van wastafels en het vervangen van handdoek- en zeepdispensers.
 7. Afvalbeheer: Gom biedt ook afvalbeheeroplossingen, inclusief de levering en lediging van afvalbakken, recyclingservices en het naleven van de juiste afvalverwijderingsprocedures.

Het doel van Gom is om klanten hoogwaardige schoonmaakdiensten te bieden die voldoen aan hun specifieke behoeften. Of het nu gaat om dagelijkse schoonmaak of gespecialiseerde reiniging, Gom staat klaar om een schone en hygiënische omgeving te creëren voor zowel particuliere als zakelijke klanten.