schoonmaakbedrijf van der putten

Schoonmaakbedrijf Van der Putten: Uw Partner in Professionele Schoonmaakdiensten

01 februari 2024 Door sandrascleaningscom 0

Schoonmaakbedrijf Van der Putten: Uw Partner in Professionele Schoonmaakdiensten

Een schoon en fris pand is essentieel voor een prettige werkomgeving. Of het nu gaat om een kantoor, winkel, school of zorginstelling, de hygiëne en netheid spelen een grote rol in het welzijn van medewerkers, klanten en bezoekers. Bij Schoonmaakbedrijf Van der Putten begrijpen we dit als geen ander. Als ervaren schoonmaakpartner staan wij klaar om uw pand weer te laten stralen.

Met meer dan 20 jaar ervaring in de schoonmaakbranche hebben wij ons ontwikkeld tot een betrouwbare en professionele partner voor diverse bedrijven en instellingen. Onze dienstverlening is gericht op kwaliteit, flexibiliteit en klanttevredenheid.

Wat maakt Schoonmaakbedrijf Van der Putten uniek? Allereerst onze toegewijde en goed opgeleide schoonmaakteams. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk professionals die beschikken over de juiste kennis en vaardigheden om elke schoonmaakuitdaging aan te gaan. Ze werken met zorgvuldig geselecteerde schoonmaakmiddelen en moderne apparatuur om optimale resultaten te behalen.

Bij Schoonmaakbedrijf Van der Putten geloven we ook in duurzaamheid. We streven naar milieuvriendelijke oplossingen door het gebruik van ecologische schoonmaakproducten en het verminderen van ons energie- en waterverbruik. Op deze manier dragen we bij aan een schonere en gezondere leefomgeving.

Onze diensten zijn divers en afgestemd op de specifieke behoeften van onze klanten. Of het nu gaat om dagelijkse schoonmaak, periodieke reiniging of specialistische taken zoals vloeronderhoud, glasbewassing of gevelreiniging, wij hebben de expertise in huis om uw wensen te vervullen. Daarnaast bieden wij ook aanvullende services zoals sanitaire voorzieningen en levering van schoonmaakmaterialen.

Bij Schoonmaakbedrijf Van der Putten streven we naar langdurige samenwerkingen met onze klanten. We hechten veel waarde aan open communicatie en een persoonlijke benadering. Ons team staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden, advies te geven en eventuele problemen snel op te lossen.

Kiezen voor Schoonmaakbedrijf Van der Putten betekent kiezen voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Wij zorgen ervoor dat uw pand altijd schoon, fris en representatief is. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden voor uw organisatie. Samen zorgen we voor een schone werkomgeving waar iedereen zich prettig voelt!

 

8 Veelgestelde Vragen over Schoonmaakbedrijf Van der Putten

 1. Wat voor schoonmaakdiensten biedt Schoonmaakbedrijf Van der Putten aan?
 2. Hoe lang bestaat Schoonmaakbedrijf Van der Putten al?
 3. Zijn jullie schoonmaakteams goed opgeleid en ervaren?
 4. Gebruiken jullie milieuvriendelijke schoonmaakproducten?
 5. Bieden jullie ook specialistische reinigingsservices, zoals vloeronderhoud of glasbewassing?
 6. Wat is de werkwijze van Schoonmaakbedrijf Van der Putten? Wordt er gewerkt met een vast schema of kunnen we flexibel afspraken maken?
 7. Hoe zit het met de betrouwbaarheid van jullie medewerkers? Wordt er bijvoorbeeld een screening uitgevoerd?
 8. Hoe kan ik contact opnemen met Schoonmaakbedrijf Van der Putten om een offerte aan te vragen of meer informatie te krijgen?

Wat voor schoonmaakdiensten biedt Schoonmaakbedrijf Van der Putten aan?

Schoonmaakbedrijf Van der Putten biedt een breed scala aan schoonmaakdiensten aan. Onze diensten omvatten onder andere:

 1. Dagelijkse schoonmaak: Wij zorgen voor de dagelijkse reiniging van uw pand, zoals het stofzuigen en dweilen van vloeren, het schoonmaken van bureaus, het legen van prullenbakken en het reinigen van sanitaire voorzieningen.
 2. Periodieke reiniging: Naast de dagelijkse schoonmaak bieden we ook periodieke reiniging aan, zoals het grondig reinigen van vloeren, tapijten en meubels, het wassen van ramen en het reinigen van plafonds.
 3. Specialistische taken: Voor specifieke schoonmaaktaken kunt u bij ons terecht. Denk hierbij aan vloeronderhoud, zoals het strippen en waxen van linoleumvloeren of het diepreinigen van tapijten. Ook voeren we specialistische taken uit zoals gevelreiniging, glasbewassing en opleveringsschoonmaak.
 4. Sanitaire voorzieningen: Naast schoonmaakdiensten kunnen wij ook zorgen voor de levering en onderhoud van sanitaire voorzieningen, zoals toiletpapier, handdoekdispensers en zeepdispensers.
 5. Levering van schoonmaakmaterialen: Indien gewenst kunnen wij ook de levering van schoonmaakmaterialen verzorgen, zoals microvezeldoeken, reinigingsmiddelen en andere benodigdheden.

Bij Schoonmaakbedrijf Van der Putten streven we ernaar om aan al uw schoonmaakbehoeften te voldoen. Onze diensten kunnen worden aangepast aan uw specifieke wensen en eisen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een op maat gemaakt schoonmaakplan voor uw organisatie op te stellen.

Hoe lang bestaat Schoonmaakbedrijf Van der Putten al?

Schoonmaakbedrijf Van der Putten bestaat al meer dan 20 jaar.

Zijn jullie schoonmaakteams goed opgeleid en ervaren?

Bij Schoonmaakbedrijf Van der Putten hechten we veel waarde aan de kwaliteit van onze schoonmaakteams. Onze medewerkers zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun ervaring, vaardigheden en motivatie. Ze beschikken over de nodige kennis en expertise om professionele schoonmaakdiensten te leveren.

Daarnaast investeren we continu in de opleiding en training van onze schoonmaakteams. We zorgen ervoor dat ze op de hoogte zijn van de nieuwste schoonmaaktechnieken, veiligheidsvoorschriften en milieuvriendelijke werkwijzen. Op deze manier kunnen ze efficiënt en effectief te werk gaan, met oog voor detail en kwaliteit.

Of het nu gaat om reguliere schoonmaakwerkzaamheden, specialistische taken of specifieke eisen binnen uw branche, onze teams hebben de ervaring en knowhow om aan uw verwachtingen te voldoen. Ze werken met professionele schoonmaakmiddelen en moderne apparatuur om optimale resultaten te behalen.

Bij Schoonmaakbedrijf Van der Putten streven we ernaar om u een betrouwbare en professionele service te bieden. Onze goed opgeleide en ervaren schoonmaakteams spelen hierbij een cruciale rol. U kunt erop vertrouwen dat uw pand in goede handen is bij ons team van experts.

Gebruiken jullie milieuvriendelijke schoonmaakproducten?

Bij Schoonmaakbedrijf Van der Putten hechten we veel waarde aan duurzaamheid en milieubewustzijn. Daarom maken wij gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakproducten. We begrijpen dat traditionele schoonmaakmiddelen schadelijke chemicaliën kunnen bevatten die niet alleen schadelijk zijn voor het milieu, maar ook voor de gezondheid van mensen.

Onze keuze voor milieuvriendelijke schoonmaakproducten is gebaseerd op verschillende factoren. Ten eerste zijn deze producten minder belastend voor het milieu omdat ze biologisch afbreekbaar zijn en geen schadelijke stoffen bevatten die in het water of de bodem terecht kunnen komen.

Daarnaast zorgen milieuvriendelijke schoonmaakproducten ervoor dat de luchtkwaliteit in uw pand verbetert. Ze bevatten namelijk geen sterke geuren of vluchtige organische stoffen (VOS) die irritatie kunnen veroorzaken bij mensen met allergieën of gevoelige luchtwegen.

Door te kiezen voor milieuvriendelijke schoonmaakproducten dragen we bij aan een schonere en gezondere leefomgeving, zowel binnen als buiten uw pand. We streven ernaar om onze ecologische voetafdruk te verkleinen en een positieve impact te hebben op het milieu.

Als u specifieke wensen heeft met betrekking tot het gebruik van bepaalde schoonmaakproducten, staan wij open voor discussie en kunnen we samen kijken naar alternatieven die aan uw eisen voldoen. Ons doel is om u een professionele en kwalitatieve schoonmaakdienst te bieden, zonder concessies te doen aan het milieu en de gezondheid van mensen.

Bieden jullie ook specialistische reinigingsservices, zoals vloeronderhoud of glasbewassing?

Ja, bij Schoonmaakbedrijf Van der Putten bieden wij inderdaad specialistische reinigingsservices, waaronder vloeronderhoud en glasbewassing. Onze ervaren schoonmaakteams zijn getraind in het uitvoeren van deze specifieke taken om ervoor te zorgen dat uw vloeren en ramen er altijd schoon en verzorgd uitzien.

Vloeronderhoud is essentieel om de levensduur en uitstraling van uw vloeren te behouden. Of het nu gaat om tapijt, linoleum, houten vloeren of tegels, onze professionals hebben de kennis en ervaring om de juiste reinigingsmethoden toe te passen. We kunnen periodiek onderhoud uitvoeren, zoals stofzuigen, moppen en polijsten, evenals dieptereiniging om hardnekkig vuil en vlekken te verwijderen.

Glasbewassing is een andere specialiteit van ons schoonmaakbedrijf. Schone ramen dragen bij aan een helder en professioneel imago van uw pand. Onze glazenwassers maken gebruik van veilige en efficiënte technieken om zowel de binnen- als buitenkant van uw ramen grondig te reinigen. Of het nu gaat om ramen op de begane grond of op grote hoogte, wij hebben de expertise en apparatuur om deze taak veilig uit te voeren.

Bij Schoonmaakbedrijf Van der Putten streven we ernaar om aan al uw schoonmaakbehoeften te voldoen. Naast vloeronderhoud en glasbewassing bieden wij ook andere specialistische reinigingsservices, zoals gevelreiniging, tapijtreiniging en dieptereiniging van sanitair. Neem contact met ons op om uw specifieke wensen te bespreken en wij zullen een op maat gemaakte oplossing voor u creëren.

Wat is de werkwijze van Schoonmaakbedrijf Van der Putten? Wordt er gewerkt met een vast schema of kunnen we flexibel afspraken maken?

Bij Schoonmaakbedrijf Van der Putten hanteren we een flexibele werkwijze die is afgestemd op de specifieke behoeften van onze klanten. We begrijpen dat elk bedrijf en elke situatie uniek is, daarom bieden wij maatwerkoplossingen.

Bij aanvang van onze samenwerking gaan we graag met u in gesprek om uw wensen en eisen te bespreken. We inventariseren de schoonmaakbehoeften van uw pand en stellen samen met u een plan op dat aansluit bij uw voorkeuren. Hierbij houden we rekening met factoren zoals de grootte van het pand, het type werkzaamheden dat moet worden uitgevoerd en eventuele speciale vereisten.

Wat betreft het schoonmaakschema kunnen we zowel werken met vaste schema’s als flexibele afspraken. Als u behoefte heeft aan regelmatige schoonmaakbeurten op vaste dagen en tijden, dan kunnen we een vast schema opstellen dat aan uw wensen voldoet. Dit zorgt voor structuur en duidelijkheid.

Aan de andere kant begrijpen we ook dat er situaties kunnen zijn waarin flexibiliteit gewenst is. Bijvoorbeeld als u eenmalige of periodieke schoonmaakwerkzaamheden nodig heeft, zoals na een evenement of tijdens drukke periodes. In dit geval stemmen we de afspraken af op uw specifieke behoeften en plannen we de werkzaamheden in overleg met u in.

Ons doel is om ervoor te zorgen dat de schoonmaakwerkzaamheden zo min mogelijk interfereren met uw bedrijfsactiviteiten. We streven ernaar om een efficiënte planning te maken die past binnen uw werkschema, zodat de schoonmaak op het meest geschikte moment kan plaatsvinden.

Bij Schoonmaakbedrijf Van der Putten staat flexibiliteit hoog in het vaandel. We streven ernaar om aan uw verwachtingen te voldoen en u te voorzien van een schoonmaakdienst die naadloos aansluit bij uw bedrijfsbehoeften. Neem gerust contact met ons op om uw specifieke wensen en eisen te bespreken. Samen vinden we de beste oplossing voor uw organisatie.

Hoe zit het met de betrouwbaarheid van jullie medewerkers? Wordt er bijvoorbeeld een screening uitgevoerd?

Bij Schoonmaakbedrijf Van der Putten hechten we veel waarde aan betrouwbaarheid en de veiligheid van onze klanten. Daarom voeren wij een zorgvuldige screening uit van al onze medewerkers.

Voordat een nieuwe medewerker bij ons in dienst treedt, ondergaat deze een uitgebreide sollicitatieprocedure. Hierbij worden referenties gecheckt en vinden er persoonlijke gesprekken plaats om een goed beeld te krijgen van de kandidaat.

Daarnaast voeren wij ook een gedegen achtergrondcontrole uit, inclusief het controleren van relevante diploma’s en certificaten. Hiermee verifiëren we de identiteit en de geschiktheid van de kandidaat voor de functie.

Bovendien vragen wij al onze medewerkers om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te leveren. Een VOG is een officieel document dat aantoont dat iemand geen strafbare feiten heeft gepleegd die relevant zijn voor zijn of haar functie.

Door deze screeningprocedure te hanteren, zorgen we ervoor dat alleen betrouwbare en integere medewerkers bij ons bedrijf werkzaam zijn. Zo kunt u met een gerust hart uw schoonmaakwerkzaamheden aan ons toevertrouwen.

Mocht u nog verdere vragen hebben over onze screeningprocedure of andere aspecten met betrekking tot betrouwbaarheid, staan wij altijd klaar om u hierover meer informatie te verstrekken.

Hoe kan ik contact opnemen met Schoonmaakbedrijf Van der Putten om een offerte aan te vragen of meer informatie te krijgen?

U kunt op verschillende manieren contact opnemen met Schoonmaakbedrijf Van der Putten om een offerte aan te vragen of meer informatie te krijgen:

 1. Telefoon: U kunt telefonisch contact opnemen met ons team via het volgende telefoonnummer: [telefoonnummer]. Onze medewerkers staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u verder te helpen.
 2. E-mail: Stuur een e-mail naar [e-mailadres] met uw vraag, verzoek of offerteaanvraag. Ons team zal zo snel mogelijk reageren en u voorzien van de gewenste informatie.
 3. Contactformulier: Op onze website kunt u ook gebruikmaken van het contactformulier. Vul de nodige gegevens in, schrijf uw bericht en klik op verzenden. Wij zullen dan spoedig contact met u opnemen.
 4. Bezoek ons kantoor: Indien gewenst, kunt u ook langskomen op ons kantoor om persoonlijk met ons team te spreken. Ons adres is [adres]. We raden echter aan om vooraf een afspraak te maken, zodat we voldoende tijd kunnen vrijmaken om u van dienst te zijn.

Welke methode u ook kiest, wij streven ernaar om snel en efficiënt te reageren op al uw vragen en verzoeken. Bij Schoonmaakbedrijf Van der Putten staan we klaar om u van dienst te zijn en samen te werken aan een schone en gezonde leef- en werkomgeving.